Avasco Industries, je professionele metaalpartner

Klanten kiezen telkens weer voor Avasco Industries en dat doen ze niet zomaar. We staan in onze sector gekend als een kwalitatieve, ervaren en betrouwbare partner. Op dat imago zijn we even trots als op de producten en oplossingen die we dagelijks afleveren.

Onze sterkte

Knowhow en ervaring

Meer dan 60 jaar ervaring levert waardevolle expertise en inzichten op. Die knowhow, zowel in onze geschiedenis, ons state of the art machinepark, als bij onze mensen, is onze grootste sterkte. Het maakt dat we elke uitdaging graag en met beide handen grijpen. Om zelfs de meest complexe vraag te vertalen naar een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke oplossing.

Image

Van Diksmuide naar de wereld

Sterke groei

Wat begon met een bescheiden productie van metalen rekken, groeide uit tot een slagkrachtige groep met uiteenlopende productieprocessen en innovatieve plaatbewerking als rode draad. Zo verleggen we onze grenzen steeds verder. Figuurlijk en letterlijk, met afzet tot ver buiten België.

Image

De 3 divisies van Avasco industries

Image

Metalen rekken voor huishoudelijk gebruik, kantoor- en magazijnuitrusting

meer info
Image

Betrouwbare toelevering voor jouw productie

meer info
Image

Geboute watertanks op maat van jouw project

meer info
+ 60

jaar ervaring

in 25

landen actief

15.000

Schappen per dag

Doelstelling 2025

Factory of the future

Papierloos, maximaal digitaal en met verregaande automatisatie. Zo zien we de toekomst van onze productie. Met een nieuwbouw en de investering in een volledige digitalisering houden we er een stevige tred in op weg naar de Factory of the Future.

Image