Factory of the future

Bij Avasco Industries houden we van ambitie. We stellen onszelf dan ook graag uitdagende doelen, waar onze klanten mee de vruchten van plukken. Zo werken we hard richting het label Factory of the Future. Want we nemen de toekomst graag in onze handen. Doorgedreven automatisatie en digitalisatie van de activiteiten die geen toegevoegde waarde creëren, gaan hand in hand met het verhogen de connectiviteit tussen de afdelingen.

De kracht van digitalisatie

Optimale efficiëntie

Een compleet digitaal netwerk waarin elke schakel met elkaar communiceert, ondersteunt de optimale workflow binnen onze productie. Dat betekent een competitievere werking, maar ook kortere levertermijnen en een nog hogere constante kwaliteit.

Image

Troeven voor de klant

Flexibiliteit en creativiteit

Maximale automatisatie in de productie biedt ruimte voor een nog betere service. Doorgedreven investeringen in nieuwe machines en software maken handen vrij om andere toegevoegde waarde te creëren. Zo krijgen we ruimte voor creatieve concepten en spelen we nog korter op de bal. Ook bij complexe projecten.

Image

Ons plan van aanpak?

Grootse realisaties komen niet zomaar. Om een Factory of the Future te worden, stippelden we een gedetailleerd plan uit. In enkele verschillende stappen bouwen we doelgericht aan onze toekomst. Met een nieuwe productiesite, een doorgedreven digitalisatie, moderne en duurzame technieken, en nog veel meer.

Image
Image
Image
Image