Avasco Shelving

Waar het voor Avasco Industries allemaal begon, in 1969, met een uit de hand gelopen hobby. In die beginjaren specialiseerde Avasco zich al in de productie van metalen opbergsystemen. Door voortdurende innovatie, een nauw contact met onze klanten en moderne technologieën, is Avasco uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant en gewaardeerde partner voor grote retailers.

Image
in 25

landen wereldwijd actief

> 300

referenties

> 10.000

rekken per dag

Onze troef

Voor elke omgeving een passend opbergsysteem

Met een uitgebreid assortiment heeft Avasco Shelving voor elke klant en elke toepassing een geschikte opbergsysteem. Doorheen diverse collectie kies je van eenvoudige metalen rekjes of decoratieve stellingkasten tot industriële opbergsystemen. Het uitgebreide aanbod van Avasco heeft voor veel toepassingen de geschikte oplossing. 

Elk rek wordt na bestelling zorgvuldig gemaakt in eigen productie, op de gewenste afmetingen en met de gekozen afwerking. Naast grote series werkt Avasco Shelving ook onder private label en aan jouw ontwerpen, in nauwe samenwerking.

Image

Blik op de toekomst

Ons high-end machinepark

Avasco Shelving heeft een jaarlijkse capaciteit van 3,5 miljoen rekken. Dat is enkel mogelijk met een modern machinepark. Hier gaan innovatie, automatisatie en vakmanschap hand in hand. Een compleet digitaal systeem is je garantie voor een vlotte en foutloze verwerking van elke bestelling. Van ruw metaal tot kant-en-klaar bouwpakket om uit te leveren.

Image

We maken het verschil met onze hoge kwaliteit, een hecht partnership met onze klanten en het streven naar een 100 % on time in full levering 

Koen Bonte, BU manager Shelving
Image