De 3 afdelingen 
van Avasco

Met innovatieve plaatbewerking als basis ontwikkelt en produceert Avasco uiteenlopende oplossingen. Om nog efficiënter, kwalitatiever en gespecialiseerder te werk te gaan, kreeg elke pijler zijn eigen afdeling.

We stellen deze subdivisies graag aan je voor.

Overzichtelijke en praktische opslag

Avasco Shelving

Van basic metalen rekjes tot ijzersterke opbergsystemen voor doe-het-zelfzaken, kmo’s en warehousing: in de moderne vestiging van Avasco Shelving wordt elk product zorgvuldig afgewerkt. Met moderne machines, kwalitatieve grondstoffen en ervaren operatoren. De verschillende collecties bieden voor elk type klant een geschikte oplossing.

Image

Snelle en correcte toelevering

Avasco Subcontracting

Onze expertise en infrastructuur zijn een grote troef. Ook voor andere ondernemingen. Als toeleverancier voeren we plaatbewerking uit voor zwembaden, gevelbekleding, winkel- en magazijninrichting, … Van draai- en freeswerk tot lasersnijden, ponsen, plooien en zelfs perswerk. Volledig op maat van de klant.

Image

Watertanks op maat

Avasco water storage

Opslagtanks voor vloeistoffen zijn noodzakelijk op heel wat sites, ook voor sprinklerwater. Met eigen plaatverwerking, expertise en ervaren monteurs bouwen we snel een watertank met de gewenste volumes en op maat van de beschikbare ruimte. Gebout, voor een vlotte montage en voor een toegankelijke kostprijs. Van nieuwbouw tot het refurbishen.

Image