Avasco Subcontracting

De expertise uit eigen huis delen we graag met de wereld. Niet enkel in de vorm van gebruiksklare oplossing, maar ook als betrouwbare toeleverancier voor tal van sectoren. Met een brede waaier aan metaalbewerkingen ondersteunt ons gespecialiseerd team elke klant, met het moderne machinepark als extra troef.

Image
> 15.000

ton verwerkt staal per jaar

+ 25

High-end machines

0 - 25

mm dikte

Onze expertises

Image

Persen

Het nauwkeurig vormgeven van metalen onderdelen. Van de bouw van een unieke matrijs tot het persen van hoogwaardig plaatwerk.

Image

Lasersnijden

De CNC-gestuurde lasercutters in het atelier van Avasco realiseren vlot complexe en grillige vormen tot plaatdikte 15 mm met de hoogste nauwkeurigheid. Al dan niet met gravures van de stukken.

Image

Ponsen

Onze CNC gestuurde ponsmachines kunnen stukken volautomatisch ponsen met een automatische aan- en afvoer. Ook doorzettingen en draadtappen zijn mogelijk.

Image

Plooien

Op onze plooibanken krijgt metaalwerk de gewenste vorm. Zonder lassen, noodzakelijke nabewerkingen of materiaalverlies.

Image

Profileren

Profileren of rolvormen is de beste garantie voor ijzersterke L-, T- of U-profielen. Indien nodig maakt Avasco ook andere profielen voor jouw productie.

Image

Poederlakken

Metaalwerk in de gewenste kleur, met een duurzaam karakter en nette afwerking. Dat mag je van het poederlakken bij Avasco verwachten.

Image

Assemblage

Revetteren, clinchen, bindklinkmoeren, … De zorgvuldig vervaardigde plaatwerkdelen monteren we met dezelfde nauwkeurigheid, volgens jouw wensen.

Image

Draai- en freeswerk

CNC-gestuurde machines staan klaar voor jouw draai- en freeswerk. Ook voor onderdelen met een hoge complexiteit en strenge eisen.

Image

Matrijzenbouw

Om je onderdelen perfect vorm te geven met onze persen hebben we ook matrijzenbouw in eigen beheer.

Onze troef

Modernste machinepark van Europa

Onze veelzijdigheid als toeleverancier is uiteraard een rechtstreeks gevolg van decennia ervaring en een team van de besten in hun vak. Al zit ook het moderne machinepark er ongetwijfeld voor iets tussen. Voortdurende investeringen houden Avasco Subcontracting op elk moment aan de top van de sector. Met hoge productiesnelheid, grote precisie en betrouwbare kwaliteit als resultaat.

Image

Sterkhouder in Europa

Voor binnen- en buitenland

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd. Zo blijkt uit ons klantenportfolio, dat de landsgrenzen ver overschrijdt. Over heel Europa zijn we toeleverancier voor uiteenlopende sectoren. Elk met hun eigen uitdagingen en voorkeuren. En daar houden we van.

Image

De grote mate van verticale integratie draagt bij aan de flexibiliteit voor elke klant.

Bert Bril, technical salesmanager Subcontracting
Image

Join us

Avasco Subcontracting
CNC-frezer