Avasco water storage

Op elk moment moet op een bedrijventerrein de nodige watervoorraad voor de brandbeveiliging aanwezig zijn. Avasco Water Storage bouwt en plaatst geboute tanks voor sprinklerwater. Als totaalpartner zijn we ook het vaste aanspreekpunt voor tankinspecties en refurbishment. Met elke schakel van deze processen in eigen beheer. Ook voor de bouw van opslagtanks voor proceswater of andere vloeistoffen zijn we graag je partner.

Image
+ 30

jaar ervaring

3.500 m3

maximum capaciteit van een watertank

+ 100

tanks per jaar

Onze diensten

Image

Nieuwbouw

Een betrouwbare, degelijke en betaalbare oplossing voor de watervoorraad voor sprinklersystemen of voor proceswater. Op maat van de vereisten en van je beschikbare ruimte.

Image

Refurbishment

Een nieuwe coating die de tankwand tegen corrosie beschermt? Avasco reinigt en renoveert je tank, grondig en met een duurzaam resultaat.

Image

Inspectie

Onze inspecteur bekijkt en evalueert met onze onderwaterrobot de staat van je watertank. Nauwgezet en transparant. Avasco staat klaar voor de B-inspectie (na 5 jaar) en de C-inspectie (na 10 jaar).

Van flatpack uit eigen productie tot gebruiksklare tank realiseren we op de werf gemiddeld in een week tijd.

Alex Lamote, BU-manager Water Storage

Verticale integratie

Engineering, productie en bouwteams

Door de hoge mate van verticale integratie speelt Avasco Water Storage op elk moment kort op de bal. Amper een dag na je order is het complete dossier voor de watertankproductie bij ons al in verwerking. Het begin van een vlotte opeenvolging van engineering, productie en plaatsing. Steeds met kwaliteit en service als rode draad.

Image

Join us

Avasco water storage
Technical Project Coördinator

Na een grondige opleiding sta je als Technical Project Coördinator in voor technische ondersteuning en de interne voorbereiding/opvolging van nieuwbouwprojecten in België en Nederland.