Avasco Industries
Innovation through metal sheet processing

Avasco Industrial

Avasco Industrial: een rek dat de link legt tussen DIY en industrie !

Nieuw in het Avasco Shelving gamma zijn de Industrial rekken met een draagcapaciteit van maar liefst 500kg per legbord.

Alle onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal, afgewerkt in duurzame epoxy lak.  Het rek is zeer snel en eenvoudig te monteren en is uitermate stabiel.

Als legbord kiezen we standaard voor electrolytisch verzinkte draagroosters, die toelaten dat bij aanwezigheid van sprinklerinstallaties, het bluswater tot op de grond kan doorsijpelen.   Als alternatief bieden we ook stevige spaanplaten 18mm aan.

De Industrial opbergrekken zijn ideaal voor opslagruimtes, magazijnen, bergingen,... en zijn verkrijgbaar in 2 versies nl. :

  • Industrial Basic, heeft een afmeting van 180h x 182w x60d cm, is aanbouwbaar met speciaal aanbouwstuk en wordt geleverd met 8 draadroosters om 4 levels op te bouwen.  Kitverpakking.  Levering aan huis mogelijk binnen België
  • Industrial Pro, heeft een afmeting van 198h x 193w x60d cm, met een voorgemonteerd juk.  Deze versie wordt als losse onderdelen aangeboden, per juk, per niveau draagliggers en per niveau roosters of spaanplaten. Aanbouwbaar zonder extra koppelstukken.

Meer info ? mail ons : shelving@avasco.be